Suntem o echipa tanara, dinamica, formata din oameni pasionati !

     Ne-am format datorita pasiunii comune pentru auto, iar scopul nostru este furnizarea de servicii de calitate . Ne concentram atentia asupra clientilor nostri si ne asiguram ca fiecare dintre dvs este multumit si increzator in serviciile pe care le oferim. Tehnicienii nostri certificati, utilizeaza tehnologie de ultima generatie pentru a efectua reparatii la toate marcile de autoturisme. Atunci cand aveti nevoie de un service auto cu personal calificat, care se poate ocupa de cele mai dificile reparatii auto, trebuie doar sa ne contactati. Noi intelegem ca problemele cu masina va dau mari dureri de cap, de aceea misiunea noastra este sa rezolvam cat  mai rapid si eficient aceste neplaceri . INDIFERENT DE PROBLEMA PE CARE DVS. O AVETI CU MASINA, NOI O REZOLVAM !

AVANTAJE :   consultanta in vederea alegerii tipului de lucrare necesara autoturismului > consultanta in relatia cu societatile de asigurari > consultanta in alegerea asigurarii RCA sau a politei CASCO potrivite pentru autoturismul dvs > deschiderea dosarului de dauna si depunerea lui pe baza unei imputerniciri sau procuri notariale > programare rapida > timp scurt de executie a lucrarilor > certificate de calitate si garantie conform legislatiei in vigoare > in functie de natura lucrarilor, putem oferi diverse bonusuri / discount-uri.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  GALERIE FOTO 


 ASIGURATORI  

                        

 

TRANSPARENTA
100%
PROMPTITUDINE
100%
PASIUNE
100%
CALITATE
100%
VIZIUNE
100%
PERSEVERENTA
100%
ADAPTABILITATE
100%

BUNI

ATENTI

RAPIZI

AUTO & DESIGN