Politica de Confidentialitate - Termeni si Conditii

SERVICII DE INFORMARE SI RASPUNDERE AFERENTA

Vizitarea si utilizarea site-ului https://www.motorpluscar.ro implica acceptarea conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

https://www.motorpluscar.ro este administrat de catre firma S.C. MOTOR PLUS CAR SERVICE SRL cu sediul in Str. Izvoarelor nr.43, Voluntari, Ilfov, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J23/2788/2015, CIF 34871149.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari ale site-ului http://www.motorpluscar.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina GDPR, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Obligatiile dumneavoastra de completare a datelor

Pentru a va putea inscrie pe https://www.motorpluscar.ro trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru. In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nici o notificare prealabila.

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului https://www.motorpluscar.ro incluzand texte, imagini, elemente de grafica web, si orice alte date sunt proprietatea S.C. MOTOR PLUS CAR SERVICE SRL sau a furnizorilor/colaboratorilor sai si este protejat conform legii drepturilor de autor si a legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.motorpluscar.ro se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Garantare

Nici MOTOR PLUS CAR SERVICE si nici cei care ne-au ajutat sa creem si sa mentinem site-ul, nu sunt responsabili pentru orice dauna care poate rezulta in urma utilizarii sau a incapacitatii de utilizare a site-ului, precum si a erorilor sau omisiunilor in continutul acestuia. Aceasta include daune directe, indirecte, ocazionale sau subsecvente precum si onorariile de avocat ce decurg din accesul la site sau utilizarea acestuia.

PROCESAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

1.1  Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si a regulamentului UE 2016/679 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, S.C. MOTOR PLUS CAR SERVICE SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de dvs.

1.2  Scopul colectarii datelor este:
- informarea clientilor privind situatia solicitarilor lor, rezolvarea problemelor de orice natura referitoare la produsele/serviciile achizitionate, trimiterea de Newslettere, notificari, informari cu caracter comercial si/sau alerte periodice prin mijloacele de comunicare electronice (e-mail, SMS)
- de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si a comportamentului clientilor (sau a potentialilor clienti), recrutare de personal pentru activitatea S.C. MOTOR PLUS CAR SERVICE SRL.

1.3  Procesarea datelor cu caracter personal se realizeaza in temeiul consimtamantului persoanelor care doresc sa intre intr-o relatie comerciala cu S.C. MOTOR PLUS CAR SERVICE SRL in vederea executarii unui contract, sau prin prisma respectarii obligatiilor legale privitor la activitatea comerciala (date de facturare), sau de gestiune a resurselor umane (recrutare personal pentru activitatea S.C. MOTOR PLUS CAR SERVICE SRL).

1.4  Prin completarea datelor in formularul de contact, clientul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date S.C. MOTOR PLUS CAR SERVICE SRL si este de acord in mod expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopurile prevazute mai sus la punctul 1.2.

1.5  S.C. MOTOR PLUS CAR SERVICE SRL poate furniza datele cu caracter personal ale clientului, altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul 1.2, prin care garanteaza ca aceste date sunt procesate, stocate si/sau utilizate in siguranta, respectand cerintele de securitate, confidentialitate si protectie. Furnizarea acestor informatii personale se face pe baza legilor in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii furnizate de companii cu care dezvoltam sau operam solutii/platforme de ofertare pe piata bunurilor si serviciilor noastre sau de recuperare creante.

1.6  Prin citirea documentului luati la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege - dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 si regulamentul UE 2016/679 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

1.7  In baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Str. Izvoarelor nr.43, Voluntari, Ilfov in atentia S.C. MOTOR PLUS CAR SERVICE SRL, puteti pretinde in mod gratuit pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate. In cazul datelor transmise catre S.C. MOTOR PLUS CAR SERVICE SRL in format electronic, cererea se poate trimite prin email la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

1.8  In baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Str. Izvoarelor nr.43, Voluntari, Ilfov in atentia S.C. MOTOR PLUS CAR SERVICE SRL, va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa cum urmeaza:

- modificarea, actualizarea, stergerea datelor personale a caror prelucrare depaseste limitele 677/2001 si/sau a regulamentului UE 2016/679 pentru protectia datelor cu caracter personal.

- notificarea catre tertii imputerniciti pentru accesarea datelor cu caracter personal, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim al persoanei care ar putea fi lezate.

1.9  Informatiile clientului cu caracter personal vor fi furnizate si catre autoritati/organe abilitate ale statului numai in baza prevederilor legale in vigoare.